“Ieder mens is uniek en bezit zijn eigen wijsheid”

Maurice

Maurice is in het dagelijks leven werkzaam als zzp-er van Dooren Zorg en Begeleiding in de verstandelijke gehandicaptenzorg en psychiatrie, werk wat hij met veel plezier en passie doet. Ook heeft Maurice ervaring als begeleider en teamleider op een Zorgboerderij binnen de jeugdzorg, daarin heeft hij veel mogen ervaren wat mens, dier en dit samenzijn in proces mag en kan betekenen. Maurice heeft veel kennis van het autismespectrum.

Maurice staat voor een rustige en sociale benadering, leergierig en een man die graag in de verdieping gaat. Bewustzijn in elk moment, aandachtig kan luisteren en anderen kan en wil motiveren naar de beste/ mooiste versie van hun zelf.

Rebecca

Rebecca weet mensen vanuit rust en vertrouwen te benaderen. Rebecca is zeer bekwaam in het werken met mensen en paarden, heeft het vermogen mensen snel te begrijpen en verder te helpen op hun levenspad. Dit in samenwerking met Paardenkracht, oordeel loos en puur, we kijken samen naar de kern en vandaaruit gaan stap voor stap werken aan positieve vooruitgang. Je bent bij Rebecca in goede handen.

In het dagelijkse leven is Rebecca werkzaam als Paardencoach binnen haar eigen bedrijf HorseandHealthCoaching en als Hoofdtrainer Jaaropleiding tot vakbekwaam Paardencoach voor Open2Contact, ook heeft ze samen met Maurice bijscholing  Paardencoaching voor Kinderen en Pubers regelmatig gegeven. Naast de werkzaamheden binnen de Paardencoaching staat Rebecca als zzp-er op de werkvloer in de Ouderenzorg.

Ons kleinschalig bedrijf Uniekerwijs, bied een veilige en warme plek, ten midden van de natuur met onze paarden, ezels, geiten en is gevestigd in Wessem (Limburg). We bieden belevingsgerichte activiteiten aan, afgestemd per individu. We kijken samen naar mogelijkheden niet naar onmogelijkheden. De dagelijkse leiding is in handen van Maurice en Rebecca van Dooren.