Jade

Jade is een zeer lieve en zachtaardige Engelse Volbloed merrie van 30 jaar. Deze wijze dame is de oudste merrie van kudde. Jade is het eerste eigen paard van Rebecca en dit paard maakt al 26 jaar deel uit van haar leven. Jade is vele jaren ingezet in de paardencoaching en als leerpaard voor beginnende ruiters. Nu geniet Jade van een welverdiende oude dag en is ze de mascotte van ons team.

Jade staat voor wijsheid, rust, zachtheid en vriendelijkheid. Deze wijze oude dame heeft een schat aan levenservaring en heeft vele mensen kennis laten maken met haar krachtige aanwezigheid.

Gianni

Gianni is een Arabische Volbloed ruin van 14 jaar. Een zeer wijs en sensitief paard die haarfijn aanvoelt wat er zich in zijn omgeving afspeelt. In contact en verbinding met de mens spiegelt hij op een directe en confronterend manier. Hij `prikt´ dwars door maskers heen, zonder oordeel maar recht in de kern. Maak kennis met dit lieve en prachtige paard tijdens een paardencoach sessie en laat je verrassen door zijn magische benadering.

Gianni staat voor kracht, verbinder, speelsheid en werklust. Laat je verwonderen door zijn schoonheid en temperament.

Flynn

Dit aardse paard staat met vier benen op de grond en is de clown van de kudde. Flynn is een zeer zachtaardige ruin van 14 jaar en heeft een flinke dosis humor. Ook heeft hij een passie voor alles wat eetbaar is. Onze Flynn wordt ingezet als therapiepaard voor ruiters met een lichamelijke beperking zowel voor kinderen als volwassenen. Flynn heeft zelf ook een lichte beperking in de vorm van een hartruisje, dat betekend dat Flynn geen zware en intensieve arbeid mag verrichten.

Flynn staat voor humor, lief en vriendelijk. Met deze tikkeltje ondeugende knol beleef je altijd lol.

Alashja

Deze pittige witte welsh merrie van 14 jaar,  kijkt  “de kat uit de boom” en wordt graag met respect benadert. Win je haar vertrouwen, dan doet ze alles voor je. Alashja wordt ingezet in de paardencoaching, zowel bij kinderen als volwassenen. Ze weet menig hart te bereiken en laat je op een simpele manier zien waar je als mens staat. What you see is what you get… Deze zeer knappe welsh merrie is 5 jaar geleden door ons geadopteerd via stichting Paard zoekt Baas. En kent een verleden van verwaarlozing. Ze heeft bij ons een huis voor altijd gekregen.

Alashja staat voor pittig, aftastend, uitdagend maar simpel maar als ze je in haar hart heeft gesloten.

Soul

Soul is een 17 jarige appaloosa, een echte ‘gentleman’, zacht van karakter maar wel aanwezig in de kudde. Sinds zijn komst de positie van ‘’leider van kudde’’ ingenomen. Een leider die duidelijk zijn grenzen aan durft te geven. Soul is echte eyecatcher. Daarnaast is hij een prachtige paard om te zien met zijn witte lichaam met zwarte stippen. Soul wordt ingezet tijdens het coachwerk maar is ook een paard wat inzetbaar is voor het therapeutisch paardrijden.

Soul staat voor leiderschap, duidelijkheid, zachtheid. In het werken met Soul weet je waar je aan toe bent.

Vinnie

Deze ondeugende ezelhengst van 1 jaar oud heeft een gouden hartje. Een zeer lief wezen wat ieders hart weet te stelen. Vinnie en zijn moeder Misty zijn februari 2021 in ons bezit. Vinnie houdt erg van kroelen en knuffelen en eist daarin zijn aandacht op. Wie zegt nu Nee tegen deze lieverd? In toekomst willen Vinnie buiten zijn knuffelgehalte ook inzetten tijdens het coachwerk.

Vinnie staat voor lief, ondeugend en brengt je terug in het hier en nu door zijn warmte en liefdevolle aanraking.

Misty

Deze lieve ezelmerrie Misty is de moeder van Vinnie. Beide ezels hebben een huisje voor altijd bij ons gekregen. Misty is een 14 jarige ezel, die de ‘’kat uit de boom kijkt’’ en soms wat schuw is. Met veel rust en geduld kom je een heel eind met haar. We kennen helaas haar verleden niet maar we vermoeden dat Misty vaak is verplaatst en niet altijd eerlijk en goed is behandeld. Ze mag bij ons zijn wie ze is en we vragen verder niets van haar. Misty wordt niet ingezet tijdens activiteiten of coaching. Ze geniet wel van de zorg voor haar zoon Vinnie en het gezelschap van onze geiten.

Misty is een zachtaardige en soms wat schuwe ezelmerrie die in haar wezen geniet van rust en mogen zijn wie ze is.

Olaf en Sven

Olaf en Sven zijn de weidegenoten van Misty en Vinnie. Deze broertjes vormen een grappig duo. Olaf heeft een hoog knuffelgehalte, Sven blijft iets meer op de achtergrond. Regelmatig gaan ze op een speelse manier de strijd met elkaar aan.