Uniekerwijs is een plek, waar ieder mens centraal staat en uniek mag zijn in zijn ervaringen en belevingswereld. Iedereen wordt oprecht gezien, je wordt gehoord, bieden een veilige setting aan te midden van een mooie plek in de natuur en bent welkom om hier tot rust te komen.

Wij werken met onze eigen paarden en zetten deze in voor coaching en/of therapeutisch paardrijden.

Burn-out

Burn-out wordt gezien als een gevolg van een langdurige uitputting van lichaam en geest vaak ten gevolge van werkstress. Echter zouden er ook andere factoren onderliggend kunnen zijn. Mensen omschrijven burn-out klachten als het leeg raken van de accu, het continu in een te hoge versnelling functioneren of het zover uitrekken van een elastiek totdat deze knapt.

Een burn-out ontstaat niet plotseling, maar geleidelijk. In een vroeg stadium zijn er vaak al signalen. U bent zowel voor als na het werk moe, heeft geen zin om te werken, u bent vergeetachtig, prikkelbaar en u kunt zich slecht concentreren. Deze signalen worden vaak genegeerd en u blijft op dezelfde manier verder gaan, tot het moment dat er wel gestopt moet worden, omdat het echt niet meer gaat.

De meest voorkomende klachten bij een burn-out zijn vermoeidheid, niet meer kunnen herstellen, concentratie- en geheugenklachten, gevoelens van incompetentie en irritatie, gevoel van falen, slaapproblemen, piekeren, gespannen zijn en nergens meer aan toe kunnen komen.

“Je bent mooi zoals je bent”

Waarom Uniekerwijs

Wat kunnen wij bieden voor mensen die tijdelijk een rustige en warme plek zoeken:

  • Paarden coaching
  • Therapeutisch paardrijden
  • Wandel coaching
  • Team coaching
  • Verzorging van de dieren

Meer weten